Home / Tutorials / Blogger / How To Setup Custom DOT tk Domain in Blogger

How To Setup Custom DOT tk Domain in Blogger

Dear blogger in this article, we will explain in detail how to make the link “freenom domain and blogger / blogspot”. Domain TK, CF, GQ, ML, GA.
With just a few minutes you can get an Emerge today for your Blog.
You will have a Freenom host hosted on a blogger within a few minutes of time that will cost you the adjustment.
As it is known, the freenom domain is offered free as it is offered and / google / blogger. FREENOM DOMAIN HAS A POPULARITY THROUGHOUT 33 Million Domain across the World “Dominates Over All Hosting Providers Offering TLD Domain“.
How to put: DOT TK, CF, GA, ML Domain on Blogger “blogspost: exapmle: sack

Smartt-seo.blogspot.com

Do you have frustration at a moment during the domain name name in Blogger like:
smartt-seo.blogspot.com
and change it for free at: seo123.ml, you are in the right place to configure .tk domain, cf, ga, custom blogger.com ml,.

Read the tutorial below to get started

Step-1: Go to Freenom.com

Step-2: Enter your domain and select .tk or ml, or any of the other names that freenom.com can from, click on the “Search” button, just below the screenshot
I have chosen the domain ml: http://seo123.ml

Step 3: If your desired domain is available then redirect you to the Domain Registration page, set the registration length as 12 months and as this screenshot below. If not, try another domain name

Step-4: Click the Order Now button. Here you need to verify your email account, Verification link sent to your Email Link, go to your Email Index and click on the link that it redirects to the checkout.

Step 5: Do not worry about filling out the form to provide your e-mail and password IDs Log in to the Blogger’s Setup Blog Domain. Get to your Domain, get ready to create a custom Blogger

 

Vendosja e Domainit Falas Falas në Blogger

Hapi-1: Shko te Parametrat e Blogger dhe gjeni opsionin e botimit në pult-in tuaj. Tani klikoni mbi Vendosni një URL të palës së tretë për blogun tuaj.
Hapi 2: Pastaj futni në domenin tuaj Dot Tk me www në të si www.seo123.ml (siç tregohet në figurë)
Hapi 3: Hit butoni Save, ju merrni një gabim dmth. Ne nuk kemi qenë në gjendje të verifikojmë autoritetin tuaj në këtë domen. Gabim 12. Tani Kjo është ajo që ne kërkojmë, dy CNAME si nën foto. Mos e mbyllni këtë Faqe.
Hapi 4: Hapni një Tab të Ri në Shfletuesin dhe Shko në Freenom ClientArea Link dhe klikoni në Domain Panel dhe pastaj klikoni në “Domain tim” nën screenshot të njëjtë.
Hapi-5: Ajo do të marrë në faqen tuaj Domain dhe klikoni mbi “Manage Domain”. Ashtu si kjo –
Hapi-6: Tani klikoni mbi Manage Freenom DNS dhe ajo do të marrë për DNS MANAGEMENT për yourdoamin.tk ose exapmle tjetër domain: seo123.ml
Hapi-7: Para së gjithash Zgjidh “CNAME Record” nga opsioni tip pastaj shkruaj “www” në Emri dhe “ghs.google.com” në Target dhe Lëreni TTL në 14440.
Hapi-8: Përsëri për të shtuar një tjetër CNAME klikoni në “Më shumë Records” dhe pastaj shkruani Host Name dhe Target që keni gabuar.Ju mund ta bëni të njëjtën nën imazhin.
Hapi 9: OK ju keni shtuar të dhënat tuaja CNAME me sukses Le të shtoni ” Një rekord “. Kliko në Më shumë Records, zgjidhni ” Një Regjistrim ” nga tipi dhe Lini Emrin në Blloqe dhe vendosni TTL në 300. Vendosni Parë ” Target ” në 216.239.32.21. Përsëri përsërisni këtë proces dhe Add Second ” Target ” në 216.239.34.21, ” Target ” i tretë në 216.239.36.21, ” Target ” i katërt në 216.239.38.21 si kjo Screenshot Më poshtë

Hapi -10: Pasi ta keni bërë punën tuaj më në fund klikoni Save dhe prisni disa momente që ajo të përfundojë. 
Tani! Vetëm prisni rreth 5 deri në 10 minuta dhe pastaj shkoni në llogarinë tuaj të Blogger-it dhe hyni në Setting 
>> Basic >> Shto një Domain Custom dhe shkruani www.seo123.ml tuaj 
(Mos harroni të shtoni www para domain name) fushë dhe klikoni në “Save”. 
Kliko në Shiko Blog për të parë domenin tuaj të porositur

Kontrolloni My Demo Site Këtu Link http://seo123.ml

About admin

About the Author Pajaziti is the owner and creator of SEO123.ML He is Passionate Blogger. He is sharing his full knowledge and experience in this blog. In addition to blogging, He is an engineering also interested in playing computer games, internet surfing etc. He wants to help others. Contact: Facebook, Thank you for visiting PAJAZITI. If you have any suggestion for this blog, then

Check Also

How To Make Money In Youtube With Your Videos.

How To Make Money In Youtube With Your Videos. Creating a channel in yotube and …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »