Te dashur lexues sot ne kete artikull do te flasim per audience network dhe se si te lidhni nje faqe me te.
Ky post eshte per tju ardhur ju ne ndihme se si te pranoheni ne instant article.Artikulli eshte sh♂2jeguar me text dhe imazhe ne menyre qe ta ku♂2toni sa me mire.Vendosa qe ta shkruaj kete artikull ♂2asi njerizit ne mbare boten sot po i kushtojne gjithnje e me shume rendesi Facebook si nje menyre per te fituar online.

Tani ti futemi punes per te lidhur faqen tone me audience network
Nëse nuk kuptoni detajet qe kam ofruam me foto ose nese diCka shkon keq ,  apo keni ndonjë pengesë  tjeter . ju lutemi të bëni pyetje për
këtë temë ne mesazhe private po ashtu me komente , për shkak se dikush mund të ketë probleme ose nuk munda ta kuptoj kete tutorial ,
siC munde ta shihni ky mesim esthte per ti orjetuar njerzit,
dhe une dua te ju ndihmoj aq sa kam njohuri rreth ( Facebook Audience Network )
Çafre duhet te Beni?

Facebook Audience Netroek eshte duke u perdorur si nje mundesi e mire dhe alternative e forte e Google Adsense per te fituar para Online

ose siq njhet ndryshte Istant articles.

Fillimist ju duhet te ndiqni disa hapa  per regjistrim ne kete sherbim:

1. shkoni tek: https://developers.facebook.com/
2. Pastaj  klikoni tek Aplikacionet e Mia (ADD një app të ri) si në foton më poshtë

Shikoni tabelen ne  “foto”:
1. Emri i aplikacionit tuaj  ,
2. krijoni e – mail,: youremailaddrese@dot.com
3. zgjidhni një kategori
4. klikoni në në shembullin e kategorisë “lajme”

Duke klikuar , Krijo ” ID-në e aplikacionit” (nëse shfaqni Kontrollin e Sigurisë (captcha)
Pasi keni përmbushur kërkesat  klikoni (Submit)

Pastaj  do te hapet nje dirtare  tjetër ku do të vazhdojme  për ta aktivizuar
( Facebook Audience Netowrk )
dhe klikoni mbi (Get Started )

pastaj kliko mbi të përsëri duke klikuar mbi (Get Started)
(foto)
Tani  Hapi tjetër është të shtoni emrin e faqes suaj të internetit

indeksin e domenit tuaj duke klikuar mbi (ADD Domain), vendosni domainin më në fund kliko Ruaj ( save ),

Tani e  Hapi tjetër është të shtoni emrin e faqes suaj të internetit
indeksin e domenit tuaj duke klikuar mbi (ADD Domain), vendosni domainin më në fund kliko Ruaj ,

Klikoni tani : Krijo vendosjen e AD dhe do të shihni imazhin në tabelë në dritaren e kompjuterit tuaj si foto,
.

Për statusin: Aktivizo, emri, zgjedh një emër,
Hapat për të shkaktuar, mund të lërë bosh ose mund të vendosni se çfarë do të donit Emrin,
Format Shfaq: Un përdorimi Natyral, dhe më në fund kliko SAVE

Tani është hapi i fundit i punës tuaj  (vendosje aktive) klikoni mbi ( GET HTML)
dhe kopjoni kodet html, pastaj vendosini ato ne faqen e webit ku do te publikohen reklamat ne header te index page.

Faleminderit
Per cdo paqartesi ose informacion shtese lini komentin tuaj.

SHARE
Previous articlecr337 Wallpaper HQ
Next articleHow to Increase the WordPress Maximum Upload File Size
About the Author Pajaziti is the owner and creator of SEO123.ML He is Passionate Blogger. He is sharing his full knowledge and experience in this blog. In addition to blogging, He is an engineering also interested in playing computer games, internet surfing etc. He wants to help others. Contact: Facebook, Thank you for visiting PAJAZITI. If you have any suggestion for this blog, then

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here